God kväll

2014-08-20 @ 20:56:42 ? Direktlänk ? Allmänt
Dagarna flyger iväg. Nu när jag är tillbaka på jobbet så går det mest runt. Upp vid 6, åka 7, jobba hela dagen, till stallet, hem, äta, duscha, sova -och så börjar det om.
Höstvädret som drog in samma dag som jag började jobba gör en riktigt seg och trött -lovar att säga till om jag faktiskt är pigg någon dag ;)
 
Igår blev det ingen ridning av olika anledningar och det var nog lika bra för jag var irriterad och som ni vet blir det aldrig bra om man är irriterad när man sätter sig i sadeln. Däremot red jag idag. Calle var till att börja med väldigt uppjagad i hagen och kunde inte ens få ro att äta sitt middagshö. Vet inte vad det var med honom men han hade sprungit ordentligt (det leriga täcket och de väldigt leriga benen skvallrade...) och han stod bara och stirrade längst ner i hagen. Var beredd på att han kunde nog vara laddad sen till ridpasset men efter att ha studsat omkring lite så skärpte han till sig och jobbade på bra. När vi nästan var klara fick vi sällskap av två islandshästar, en som dessutom hade ryttare för andra gången.. Och då spände han till och for iväg litegrann, men sen lugnade han sig igen så jag jobbade vidare en stund och bröt sedan för då började han bli trött.
 
Fick datumen för nästa Karinträning tidigare idag och det blir 19-20 sept. Jag kan tyvärr bara vara med den 20e för vi ska iväg med jobbet 18-19e och jag vågar inte chansa på att jag kan för jag vet inte när vi kommer tillbaka från jobbgrejen. Synd, men en dag är helt klart bättre än ingen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0