Lördagskväll

2014-08-16 @ 21:34:50 ? Direktlänk ? Allmänt
Idag började jag min dag med att köra Calle till stationen. Han har åkt till Nice ikväll och åkte tidigt på förmiddagen för att klippa sig innan osv. När han och väskorna var avlämnade åkte jag vidare ut till stallet och satte igång med sysslorna där. Eftersom Calle behandlades av equiterapeuten igår så tog vi ett lätt litet pass idag, behandlingen igår var inte så kraftig utan en enkel behandling så equiterapeuten trodde inte att han skulle ha träningsvärk idag och jag skulle inte behöva vara så försiktig men jag tycker det skulle vara schysstare att ge honom ett lätt pass.
Vi skrittade nästan hela passet och passade på att öva slutor och halter, sedan avslutade jag med bara ett par varv i trav för att känna på honom och han kändes pigg och "på". Under passet började det ösregna så vi gav oss inte ut direkt när vi var klara utan stod och spanade i dörröppningen tills det lugnat sig.

Kolla så solblekt han är... XD
När hästarna var lunchade så skyndade jag hem och hoppade i duschen, hade stämt träff med en gammal kompis i Göteborg så jag har varit iväg hela eftermiddagen och kom hem för någon timme sedan. Vi åt och pratade ikapp oss på vad som hänt sedan vi sågs sist, kompisen bor i Bergen (Norge) och vi har inte setts på huur länge som helst. Vi promenerade runt och kikade på allt folk, är ju Göteborgs Kulturkalas nu så det var mycket folk ute.
 
Hemma nu som sagt och ska strax hoppa i säng, jag har utsläpp imorgon så jag är i stallet tidigt. Har även lunchen så jag får se hur jag lägger upp min förmiddag. Även ridningen är ett "får se hur det blir", är det fint väder ska jag vara ute men regnar det kör vi på lite inne imorgon med, kanske lite travbommar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0