Måndag på Liseberg

2014-08-05 @ 16:52:09 ? Direktlänk ? Allmänt

Igår var planen att åka till Liseberg eftersom vi inte åkte dit i lördags. Planerna höll på att gå i stöpet när himlen öppnade sig vid kl 13 och det blev världens åskväder. Jag blev fast på OKQ8 i sådär 20 min när det var som värst, var och postade ett paket när det drog igång och vi var ett par stycken som tog skydd där en stund. Trodde att vi skulle få skjuta på Liseberg igen men sen vid 16-tiden slutade det regna så vi chansade och åkte ändå. Nere i Göteborg sprack det upp och stan bjöd på sol hela kvällen :)
Mötte upp Ted utanför Liseberg och sen gav vi oss på lite "uppvärmning" inför Helix genom att åka Lisebergsbanan, Kanonen och Balder i rad. Helix var skitkul! Åkte den flera gånger under kvällen och sista gången när det var mörkt var bäst. Värst under kvällen var när vi gav oss upp i Lisebergshjulet. Kändes som en lugn och bra idé -tills jag halvvägs upp kom på att jag nog var lite mer höjdrädd än jag trott, ville mest lägga mig på golvet och hålla i tills det var över....
Vi gjorde även ett stopp i Kaninlandet bland alla barngrejerna och hade nog minst lika kul som ungarna i rutschbanor, båtar och bilbanor.

Avslutade kvällen i Flumeriden och där fick jag ta fronten medan fegisarna gömde sig där bak. Lite blött blev det men klarade oss rätt bra. Kul kväll!

Idag har jag varit i stallet vid lunch. Calle fick nya skor igår och vi tog ett trimpass inne idag när det inte var så varmt. Gick både bra och mindre bra, han var stel i vänstersidan och då uppstår det lite praktiska problem när den ska vara innersida -jobbigt när innersidan känns som att den är 20cm längre än yttersidan när man försöker vända runt, det motverkar liksom tanken. Jaja, vi jobbade på med detta och det blev helt klart bättre, så vi jobbar vidare imorgon.

Efter stallet tog jag en kort joggingtur (hör och häpna!) så nu är jag trött i kroppen. Kvällen bjuder nog på soffhäng skulle jag tro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0