mysig kväll igår

2014-08-18 @ 21:17:58 ? Direktlänk ? Allmänt
När jag var klar i stallet igår så åkte jag iväg till en kompis och stannade där till imorse. Vi fikade, drack te och bara snackade ikapp en massa. Sedan var vi ute och gick i skogen med hunden innan vi skulle sticka iväg och handla lite mat. Hon har en ytterdörr med sånt där lås som låser sig själv, och preciiis när ytterdörren gick igen så slog det oss -var är nycklarna?! Jodå, de låg så fint inne i hallen... Jaja, det fick bli ett senare problem.
När vi kom tillbaka från affären så blev det till att trixa med spärren till badrumsfönstret (som var öppet som tur var!) och sedan fick hon klättra in genom fönstret och låsa upp från insidan. Haha, lite inbrott på söndagskvällen är väl inte fel?
Vi lagade mat, eller ja -hon lagade maten och jag skötte efterrätten :p det blev pasta med svamp- och sparrissås/röra och till efterrätt vit chokladmousse med hallon. Den efterrätten tryckte vi i oss sent igår kväll, under varsitt täcke i soffan, kollande på en helt ok film. Inte fel alls.
 
Sömnen inatt blev lite sådär för jag hade två busiga kattungar som galopperade runt och imorse hade jag en av dem INNE i täcket... Men ja, jag kom upp ändå och efter lite frukost rullade jag mot jobbet i ösregnet.
 
På jobbet har det varit full rulle, eleverna började idag och det märktes att det var drygt 400 fler människor i huset om man säger så ;)
Calle jobbade jag idag och vi jobbade på med det vi alltid gör, lydnad, sidvärtes rörelser och förvänd galopp. Övergångarna mellan skritt och galopp går bara bättre och bättre.
 
En bild på kompisens hund får pryda kvällens inlägg.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0