Svar på kommentar

2014-08-10 @ 21:36:14 ? Direktlänk ? Allmänt
Fick en kommentar som kommenterade Calles päls, och jag har fått kommentarer om den förut både på bloggen och IRL (senast på kursen vi var iväg på) så jag svarar såhär.
 
 
Ang detta så skulle jag kunna svara: Jo, jag ryktar honom 1h per sida, polerar med fårskinnsvante och avslutar med pälsglans. Men det skulle inte vara sant...
Jag tror att det är så enkelt att han har en väldigt tacksam päls redan av sig själv och sedan får han mat som passar honom och han mår bra av.
Sååå, -Bra mat. Det är en väldigt stor del i en blank päls. Bra mat ger bra päls och pälskvalité, och en bra päls i bra kvalité blir lättare blank än en som inte är det. Se bara på vårt eget hår.
 
Och han äter (kilona hösilage kan variera beroende på hur blött/torrt det är och kilona nedan är bara riktmärken från torrt hösilage/hö = kvällsgivan är en IKEA-kasse så full som den kan bli):
 
Morgon                     Lunch                         Em                                   Kväll
3kg hösilage         4kg hösilage                 3kg hösilage                          5kg hösilage
5dl müsli                                          5dl linklipellets (blöts upp)              5dl müsli
                                                       2,5dl Speedibeet (blöts upp)
 
 

Kommentarer
Postat av: Marlene

Jag tror han har mycket tacksam färg på det med! :) Min NW blänkte också sjukt mycket, han käkade bara hö och mineraler typ.

2014-08-10 @ 22:29:57
Postat av: Lipan

Han är verkligen supertjusig! :D

2014-08-11 @ 15:38:36 ? http://lipan.wordpress.com
Postat av: Kajsa

Åh, jättefin! :D

2014-08-12 @ 11:53:17 ? http://kajzas.blogg.se/
Postat av: Elvira

Det är toppen att han får mycket hö! Jag gillar inte när folk plockar bort massa hö och försöker kompensera med något annat.

2014-08-13 @ 10:05:45 ? http://elvirabrev.blogg.se
Postat av: Sofie

Gud vad fin häst!

2014-08-13 @ 23:22:26 ? http://greitanssofie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0