Long time no see

2014-12-04 @ 20:55:26 ? Direktlänk ? Allmänt
Nä, här har det varit dött det sista. 
Men ja, här händer inte så mycket. Calle vilar fortfarande och vi vet forfarande inte vad som felas honom :( 18/12 ska vi in igen och fortsätta utreda. 
Han är nöjd i hagen iallafall - idag var det en stor dag, nämligen en dag när Calle INTE står och stampar vid grinden när det är dags att gå in, utan han kommer vandrande när jag ropar -framsteg!
 
Häromdagen skaffade han sig en ny kompis iallafall, katten Skrållan och han blev BFFs ;)
 
 På lördag ska jag och mamma åka till Hottie för att hälsa på och lämna lite vintertäcken, saknar den lilla tanten så det blir kul. 
Annars så jobbar jag mest. Och eftersom jag inte ridit på 3 mån nu så har jag fått skärpa till mig och ta tag i lite egen träning. Var ute och sprang igår så idag är hela underkroppen i princip obrukbar av träningsvärken, men det är skönt! Ska försöka träna någon av dagarna i helgen med och då blir det ett besök på gymmet. 
 
Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Katarina

Usch, finns inget tråkigare än att utreda utan svar.. Vi höll på i 6 månader innan (vad jag tror är) den riktiga diagnosen kom fram. Känner bara "tänk om jag vetat det från början", i så fall kanske vi hade varit på väg igång igen, eller i alla fall i slutet av konvalescensen..

2014-12-09 @ 11:18:04 ? http://saganomensaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0