Snart slut på helgen

2014-12-07 @ 21:18:27 ? Direktlänk ? Allmänt
Igår var jag och mamma iväg och hälsade på Hottie. Hade med lite vintertäcken och sånt som fodervärdarna inte tog med när de hämtade henne i somras. 
Hon var ett riktigt lurvdjur nu ;) Saknar min lilla tant, hon är himla speciell...
Ska bli superspännande att se vad det blir för nåt föl som ploppar ut till sommaren :) Hennes avkomma -12 är under inridning nu så den hoppas jag på att få se på treårstest till sommaren. 
 
Från när jag hälsade på henne på betet i somras och från igår
 
Idag har jag varit iväg och jagat lite julklappar, är klar med de flesta nu men har någon kvar. Det får bli ett uppdrag för nästa helg helt enkelt. I stallet så blev det lite extra noga bentvätt för Calle, han har en tappsko och hovslagaren ska komma imorgon -så då får man allt vara ren om benen. Han får ha en av rasthagarna imorgon så att han är ren/torr, ifall hovslagaren kommer innan jag kommit från jobbet.
 
Vad tror ni, blir det någon snö iår eller? Jag är väldigt anti-vinter, men nu skulle det faktiskt hemskt gärna få frysa på och komma lite snö ett tag. Dagens regn och storm var inte alls upplyftande. Då får det mycket hellra vara såhär
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh vad härlig bild, vill också ha snö...! D:

2014-12-16 @ 22:01:10 ? http://nouw.se/sannaf
Postat av: Robex Lundgren

fin häst

2014-12-17 @ 19:47:26 ? http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Lovise

Vad lustigt, jag ramlade in på din blogg via en annan och tyckte att jag kände igen hästen här i inlägget. Jag står i samma stall som Hottie! Hon är en himla fin häst verkligen! Såg henne senast i morse =)

Svar: Vad roligt! :) ja, Hottie är min häst -har haft henne sen hon var föl :) nu skadade hon sig tyvärr så ska inte ridas mer utan ska få föl istället, så J har henne på foder.
camillajarnedal.blogg.se

2014-12-18 @ 09:43:24 ? http://www.LoviseC.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0