Hundvakt och hästledigt

2014-07-30 @ 22:06:13 ? Direktlänk ? Allmänt
I helgen var mamma och pappa bortresta så jag var hundvakt och hade Coci här. Var lite spänt mellan katten och honom kan man säga, men alla överlevde helgen ;)
På söndag morgon var jag i stallet kl 06:30 och släppte ut hästarna, sen mockade jag både boxar (var även hästvakt åt en i stallet fre-sön) och Calles rasthage, bytte vatten i hagar och gjorde matpåsar.
Var klar 07:45 och då bestämde jag mig för att rida eftersom det fortfarande var ganska svalt ute. Så jag och Calle gav oss ut på en jätteskön tur vid 8. Efter ridturen blev det en hundpromenad i skogen och sedan hem och duscha + packa ihop lite grejer innan jag åkte tillbaka till stallet för att luncha och sedan ut till Skaftö med Coci.
Ett himla farande :p
Därute blev det promenad på ridklubben och sedan solade jag på balkongen tills mamma och pappa kom hem. På måndagen åkte jag tillbaka hem, var i stallet som vanligt på kvällen och Calle gick ett pass på lina. Under måndag kom även andra Calle (sambo-Calle) hem från Skåne där han varit i en vecka och vi åt pannkakor och kollade på film på kvällen.
 
Igår och idag har jag varit både häst- och stalledig, något som inte händer särskilt ofta. Jag och Calle åkte ut till Skaftö igår, solade och badade, och grillade med mina föräldrar på kvällen.
Idag var vi där fram till lunch ungefär och åkte sedan mot Göteborg, med några stopp i ett par butiker som ligger på vägen. Jag handlade nytt överkast och ett par kuddar till sängen, fint med lite nytt :)
I Göteborg så drog vi runt i lite affärer, fikade och sedan väntade vi in en kompis som slutade jobba kl 18 och sedan gick vi tre och åt middag. Vi planerar även att gå ett gäng på Liseberg på lördag så hoppas på bra väder för det då.
 
Nu ska jag strax hoppa i säng för under eftermiddagen ringde de från Kriminalvården och undrade om jag kunde rycka in imorgon så det ska jag göra -sjukhusbevakning kl 8-15.
 
Åh, blev precis så trött också. Moses hoppade upp bredvid mig och rev ner min telefon -och spräckte hela skärmen :( Jag har tappat mina Iphones massor med gånger, i asfalt och i stallets betonggolv, men skärmarna har aldrig pajjat konstigt nog. Men nu, när den ramlade helt platt från skrivbordet så sprack hela skärmen :( :( ÅÅÅH!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Charlie

Har oxå tappat min iPhone i stallgolv, asfalt och från hög höjd utan problem.
Men så rev ena katten ner den från soffan och skärmen vart heeelt spräckt 😡

2014-07-31 @ 16:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0