Bra dag i Göteborg igår

2014-06-17 @ 09:44:01 ? Direktlänk ? Allmänt

Igår var en hästledig dag för mig. Jobbet skulle ha heldags-APT i Göteborg och jag ville inte stressa fram och tillbaka så hästarna fick vikarie.

Jag hade bestämt mig för att ta tåget till Göteborg för en gångs skulle så började dagen med att halvspringa till stationen eftersom jag inte hade stenkoll på hur lång tid det skulle ta…

Vi hade ”vanligt” APT på Hotell Heden hela förmiddagen och efter en bra lunch fortsatte hela gruppen till Liseberg (precis som 1000000 andra människor) för femkamp. Högsta allvar gällde och det var en taggad stämning, och jag kan meddela att mitt lag vann med starka 6 poäng som marginal till tvåan.Efter femkampen hade vi lite fri tid innan samling och middag på Stjärnornas Krog. Dagen avslutades runt 17:30 och då tog jag en tur genom stan innan jag hoppade på tåget hemåt.

Jättetrevlig dag med goa kollegor och Göteborg bjöd på ett strålande väder.

 

Idag är det jobb som gäller och sedan efter jobbet så ska jag till stallet som vanligt. Dock är det inte en vanlig dag utan idag hämtas Hottie av fodervärden och åker raka vägen till seminstation. Så i eftermiddag ska jag tvätta henne så hon ser presentabel ut och packa ihop lite grejer som hon ska ha med sig.

 

Kommentarer
Postat av: emma

vilka fina bilder du har på din blogg :)

2014-06-20 @ 00:05:49 ? http://islycka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0