Bra helg!

2014-06-30 @ 20:15:47 ? Direktlänk ? Allmänt
I lördags var jag och sambo i Göteborg på 30-årsfest på Trädgårdsföreningen. Såg oroväckande ut först med ösregn hela dagen men sprack upp framåt kvällen och blev tom lite sol. Vi startade med att åka hem till en kompis där vi skulle sova, och han hade förberett med mat och gjorde drinkar till oss innan vi gick till festen. Festen var jättetrevlig med runt 80-90 gäster och det var en del bekanta ansikten från gamla jobbet så det pratades mycket. God mat och öppen bar dessutom :p
Framåt natten hade jag fått en gigantisk blåsa på undersidan foten så jag hade lite problem att gå, fick erbjudande om att bli buren hem men nej tack -jag går helst själv ;)
Söndagsmorgonen var lite tung men vi vaknade till när kompisen hade ordnat frukost med nybakt bröd och jordgubb/äpplesmoothies. Mycket bra!

 
Calle har tagit det lugnt ett par dagar men idag var vi på´t igen och han var så fin så. Han är lite rolig för han går oftast som bäst efter att ha stått lite, då är han lite sugen på att jobba och har fått tid att smälta tidigare arbete. Galoppen idag var bra och vi jobbade med tempoväxlingar och övergångarna skritt-galopp-skritt.
Har även kommit med på de två klasserna i Lilla Edet som jag var reserv till så tävlingsplaneringen det närmaste ser ut såhär:
 
16/7: LB1 i Lilla Edet
17/7: LB2 i Lilla Edet
        27/7: LB1 i Ale-Jennylund
 
Skoj! Har inte tävlat sedan aug/sept förra året så blir kul att komma ut lite. Hoppas på strålande väder :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Kul! Jag åker också både till Lilla Edet och Ale-J :)) Hoppas det går bra, kanske vi ses där!

2014-07-02 @ 10:13:34 ? http://hasteriet.blogg.se
Postat av: Sandra

Hoppas att det går bra! Lilla Edets dressyrfestival är verkligen underbar :D

Svar: tackar :) Ja! de är riktigt bra, och lagom avstånd också :)
camillajarnedal.blogg.se

2014-07-08 @ 13:55:34 ? http://karnaeliten.blogg.se
Postat av: Ingrid

Vilken riktigt snygg häst du har! Har inte lusläst alla dina inlägg än ska erkännas, så vad är det för en fining du har? =)

Svar: Tack så mycket! Din var fin med, gillar Welsh Cob :) Jag har två hästar; fuxen är ett halvblodssto f-2005, hon är hos fodervärd nu och förhoppningsvis dräktig. Den mörkbruna är en halvblodsvalack f-2008, har haft honom sedan han var 3 år och nu jobbar vi på med att komma ut på lite tävlingar. Han har haft ett par lite större skador under åren jag haft honom så vi har bromsat upp lite. Han startade två LB:er förra året och har sedan inte tävlat mer pga skada -och har nu ridits i ett par månader. Nu ska vi ut på ett par LB:er för att komma in i det igen och målet är att starta LA under hösten.
camillajarnedal.blogg.se

2014-07-09 @ 23:36:46 ? http://welshvardag.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Då får du lycka till nu då! Alltid kul att få komma ut på tävlingsbanorna efter en tids uppehåll. Jag längtar också efter att få komma dit. Men det dröjer allt ett litet tag till.
Är det bara dressyr du pysslar med?
Vem är hon förhoppningsvis dräktig med? =)

Svar: Tackar :) Ja, sysslar bara med dressyr -men kan väl slänga fram lite bommar och småhinder för omväxlingens skull + löshoppar ibland. Men hoppar inga höjder eller krångliga grejer, jag är för feg :)Hon är seminerad med Blue Hors First Choice.
camillajarnedal.blogg.se

2014-07-11 @ 21:08:30 ? http://welshvardag.blogg.se/
Postat av: Pixan

vilken fin bild på er!!

2014-07-28 @ 21:48:57 ? http://pixans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0