27 maj

2014-05-27 @ 22:21:54 ? Direktlänk ? Allmänt
Brrr, kallt idag när man vant sig vid 25-30 grader.. Blåste massor idag med >_<
Hade en lång dag delad mellan båda jobbställena och sedan var det stalldags. Hade kommit överens med en annan familj att jag skulle fodra hästarna när jag kom och att de skulle komma ut senare och ta in dem. Man får passa på när det ändå är sol och fint väder, trots blåsten.
Jag hade köpt massor med hästmat igår så packade in och trixade med det medan hästarna åt. Tömkörde Calle idag och han var fin, man ser sån skillnad på honom när han går från lite spänd och kort i början till när han släpper ner nacken och hela steget längs ut. Duktig kille!
Efter det så tog jag Räserfuxen på en promenad. Hujedamej, hon studsade mest fram i nån passagevariant och sedan när vi började gå hemåt blev det lite galopp och hopp också. Puh! Blev en rask promenad om man säger så...
 
Imorgon är det ett dressyrpass som står på schemat, och sedan ska jag även plocka ut alla mina saker ur sadelkammaren för på torsdag kommer hantverkare och river ner hela sadelkammaren eftersom den vattenskadades i fredags när brandkåren släckte taket.
Ledig på torsdag och det ska bli så himla skönt. Då ska vi försöka styra upp lite fika i stallet för i helgen är det ett gäng som drar på sommarbete och sedan är det en som inte kommer tillbaka utan flyttar till eget stall *avis*.
Får se om vi får ihop det på torsdag eller tar det i helgen, folk jobbar ju så svårt att få ihop alla samtidigt...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0