Godmorgon Torsdag

2014-05-15 @ 09:41:39 ? Direktlänk ? Allmänt
Solen skiner och en fågel har parkerat utanför mitt jobbfönster så det känns riktigt vårigt :)
De senaste dagarna har sett ut såhär...
 
Måndag: Jobbade och sedan full fart mot stallet där mamma redan var på plats och hade börjat med mockningen, jag fixade påsar och burkar, och sedan skyndade vi oss att ta in hästarna i ösregnet. Calle vilade och vi inspirerades på clinicen med Charlotte och Rasmus Haid-Bondergaard. Var riktigt roligt och fina hästar med. Nu längtar jag till Patrik Kittel clinicen i Skärhamn nästa helg, han var riktigt bra i Borås sist så det här blir nog roligt det med.
 
Tisdag: I stallet var jag ute och betade Hottie, så himla typiskt att det regnat så de sista dagarna för jag hade tänkt släppa över dem i gräshagarna men nu får jag hålla lite på det så det torkar lite först. Calle fick jobba och skötte sig riktigt bra, trots att vi var ett par stycken som red samtidigt och ett fågelpar hade flugit in i ridhuset och flög omkring hela passet.
 
Onsdag: Svettigt pass för Calle, vi jobbade med galoppfattningar och att kunna fatta galopp varsomhelst i ridhuset - inte bara på volt eller i hörn. Jobbigt värre sa Calle och eldade upp sig ganska ordentligt så jag fick försöka lugna ner honom istället för att tagga till honom som det brukar vara... övergångarnas magi ;) Lyckades dessutom få till en klockren fattning från skritt av bara farten :p
Fick även höra att min gamla häst hade fölat på tisdagskvällen och allt hade gått bra, ett fint hingstföl blev det :)
 
Idag: Jag har APT på jobbet så kommer sluta lite senare än vanligt + att det är lektioner i stallet så vi får se hur det blir med ridningen, kanske går ut en sväng om jag orkar idag, annars får det bli till helgen. Idag är även dagen som Hottie ska få en stämpel i rumpan och T-märkas, känns faktiskt rätt jobbigt så det är ganska skönt att inte vara med.
 

 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Sjukt snygg häst! :)

2014-05-19 @ 12:44:17 ? http://teamWR.blogg.se
Postat av: Lisa Brännström - Dressage By Lisa

Vilken fin bild! Han är riktigt snygg :)

2014-05-21 @ 10:30:25 ? http://dressagebylisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0