värmeslag snart

2014-05-18 @ 12:48:14 ? Direktlänk ? Allmänt
Puh, man är inte van vid att det är varmt så när det slår till så blir det som en överraskning... Igår var det jättevarmt och idag är det varmt och kvavt ute, hörde nåt om att det var åska på gång och det känns verkligen som att det kan stämma.
 
Fredagens aktivitet blev en liten uteritt med Malin och Lillan, träffade på mycket spännande saker på vägen, flera bilar, en motorcykel, gå över en bro och sedan direkt efter bron superläskiga cementringar som låg och lurade i buskarna. Vi skrittade bara men Calle var svettig ändå -så ansträngande var det för huvudet :p
 
Igår hade jag utsläpp och lunchfodring så var på plats vid 8 och släppte ut hästarna, de åt frukost medan jag mockade och gjorde klart, sedan tog jag och Ylva in våra grabbar och så hade vi ett litet joggingpass i ridhuset där vi mest övade på att kunna mötas i galopp utan hjärtinfarkt och andra såna där nyttiga saker. Efter ridpasset gick båda hästarna ut och rullade sig riktigt noga och lite senare släppte jag över mina i sina gräshagar där de fick gå fram till lunch.
Efter stallet åkte jag till Hööks för att köpa en sadelpadd, men såklart fanns inte den jag skulle ha inne, och inte på lager heller, så jag kom därifrån med en piké och ett långt grimskaft istället.
 
Nu laddar jag för att åka till stallet men värmen gör att jag drar mig lite för det, tappade kraften helt... Men, det är bara att ta sig i kragen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Oj, låter som kusarna behöver miljötränas mer om det gjorde dem så svettiga :/

Svar: Haha, det var inte direkt så att svetten rann och hästen var panikslagen ;) Han var svettig under sadeln och det var skitvarmt ute. Sedan var detta ett lite mer spänt tillfälle än vad det brukar vara: unghäst som varit konvalecent länge och därför inte varit ute och spanat på så mycket saker och det var första gången han gick denna vägen så han tyckte att det mesta var rätt lurigt.
camillajarnedal.blogg.se

2014-05-19 @ 20:51:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0