tuff vecka

2014-10-31 @ 16:30:19 ? Permalink ? Allmänt
Varit full fart, iallafall i början av denna veckan. Var iväg på konferens med skolan mån-tis, och det var full fart. Jobbade 9-17 på måndagen, var ute i elljusspåret en sväng innan middag på kvällen med allt vad det innebar (hade väldigt roligt dock) och sedan på tisdagen var vi igång tidigt med jobbstart 8:30 (frukost och packning innan det) och så åkte vi tillbaka vid 15:15. 
Onsdag innebar en heldag med utbildning i Göteborg, jag satt på tåget ner kl 06:50 och så körde vi på hela dagen med olika föreläsningar till 16:30. Mysigt att vara i Göteborg, hann med en latte på Espresso House på morgonen och sen springa in nån affär innan tåget hem. Får snart åka ner igen men då bara ha "fri" tid och kunna ta det lugnt. 
 
Sedan natten mellan onsdag och torsdag vaknade jag vid 2 -"attackfökyld" :( Så nu har jag varit hemma från jobbet både igår och dag med feber, ont i halsen och täppt i näsan. Blä!
Har inte rört mig ur soffan mer än att åka ut till stallet och fixa för Calle. Han hade det iallafall himla mysigt i hagen igår, solen sken och de gick och pillade med lite gräs (så skönt att det fortfarande finns gräs!).
 
 
Bara så himla tråkigt att bli sjuk, jag hade helt andra planer i helgen.. Men men, vad gör man?
 

Fixar kontoret ;)

2014-10-23 @ 15:42:38 ? Permalink ? Allmänt

Nu är det ju inte Halloween förrän nästa vecka, men skolan har höstlov nästa vecka så vi kör lite sånt tema nu :)

Och jag får ju trixa till det lite hos mig med -så nedan är från mitt kontor...


Söndagkväll

2014-10-19 @ 20:11:20 ? Permalink ? Allmänt
Puh, imorse var jag så himla stel (och är fortfarande). Var ute i gamla stallet och skurade Calles box, tungt jobb som känns i framförallt axlarna och armarna idag. Calle själv fick en helvila igår och jag var bara ute och pysslade med stallgrejerna. Idag däremot så stod det longering på schemat.

Var ute lite tidigare idag, tänkte passa på när det var uppehåll ute men lagom till jag skulle åka öppnade sig himlen och det verkligen ösregnade :/ men sen lättade det faktiskt upp lite när jag var i stallet. Vi skrittade fram ute och snackade med granngårdens åringar som går i en hage intill vägen och sen longerade jag en stund inne.
Efter lite jobb så fick Calle en omgång LED-ljusbehandling på de punkter som laserbehandlades i torsdags. Har fått låna en Pharmalight av kompisar från gamla stallet -tackar vi för :) Vet inte hur mycket effekt det har egentligen, men Calle började iallafall gäspa efter en liten stund , så oavsett så tyckte han det var mysigt och avslappnande.
 
Efter stallet har jag inte gjort många knop, har legat i soffan och vilat större delen av tiden faktiskt :p Laddar inför ny jobbvecka.
 
 
 

Det senaste

2014-10-17 @ 22:23:02 ? Permalink ? Allmänt
Vad som pågått här det sista är....hm, inte jättemycket.
Calle var ju som sagt inte bättre efter sina veckor utan ridning så han fick ett återbesök och nu ännu ett par veckor avsutten träning. Ska "testrida" igen om ca 3v och hoppas på en förbättring tills dess. Så länge longeras och tömkörs han. Och igår fick han massage och laserbehandling, som kommer upprepas nästa vecka.
 
Annars så har vi bytt stall för en vecka sedan och är jättenöjda än så länge. Calle har accepterat de nya rutinerna bra och har hittat sig en liten kompis som han leker med (enligt rapporter från stallägarna håller de på hela tiden -drar i grimmor osv). Han går nu i en flock på 5 valacker i en stor hage och de går ute från ca 8 tills det blir mörkt. Gården har ett vanligt "innestall" och så är det lösdrift för islandshästar. På stället är det blandade discipliner, lite dressyr och så western och islandshästar. Nyttigt för Calle, han spanar för fullt på de här små lurviga typerna som dyker upp här och där. Han är ganska skeptisk men det kommer ju lägga sig.
 
 

RSS 2.0