Söndagkväll

2014-10-19 @ 20:11:20 ? Direktlänk ? Allmänt
Puh, imorse var jag så himla stel (och är fortfarande). Var ute i gamla stallet och skurade Calles box, tungt jobb som känns i framförallt axlarna och armarna idag. Calle själv fick en helvila igår och jag var bara ute och pysslade med stallgrejerna. Idag däremot så stod det longering på schemat.

Var ute lite tidigare idag, tänkte passa på när det var uppehåll ute men lagom till jag skulle åka öppnade sig himlen och det verkligen ösregnade :/ men sen lättade det faktiskt upp lite när jag var i stallet. Vi skrittade fram ute och snackade med granngårdens åringar som går i en hage intill vägen och sen longerade jag en stund inne.
Efter lite jobb så fick Calle en omgång LED-ljusbehandling på de punkter som laserbehandlades i torsdags. Har fått låna en Pharmalight av kompisar från gamla stallet -tackar vi för :) Vet inte hur mycket effekt det har egentligen, men Calle började iallafall gäspa efter en liten stund , så oavsett så tyckte han det var mysigt och avslappnande.
 
Efter stallet har jag inte gjort många knop, har legat i soffan och vilat större delen av tiden faktiskt :p Laddar inför ny jobbvecka.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pixan

Snygg häst! Vad e de för stam på honom?

Svar: Tack :) Han är e: First Wish ue: Amiral
camillajarnedal.blogg.se

2014-10-19 @ 21:36:12 ? http://pixans.blogg.se
Postat av: Malin

Vad fick du för råd gällande sjukbeslag när din häst diagnostiserades med sin skada i hoven? Ringskor? För alltid eller under en viss tid? Min häst har en liknande diagnos och det skulle vara kul att höra hur ni resonerade.
Superfin häst btw!

Svar: Ja han skulle ha ringskor och hade det en period, dock upplevde jag att han blev öm av tvärslån bak över strålen/ballarna så beslutade mig för att testa med vanliga skor och se om det funkade, och skulle han inte funka då så skulle han ju få på ringskorna igen (eller hitta på nåt annat), men det har funkat bra och han går skodd som vanligt nu. Tråkigt att höra, det är ju ingen jätterolig diagnos -men det KAN helt klart funka!
camillajarnedal.blogg.se

2014-10-20 @ 13:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0