tuff vecka

2014-10-31 @ 16:30:19 ? Direktlänk ? Allmänt
Varit full fart, iallafall i början av denna veckan. Var iväg på konferens med skolan mån-tis, och det var full fart. Jobbade 9-17 på måndagen, var ute i elljusspåret en sväng innan middag på kvällen med allt vad det innebar (hade väldigt roligt dock) och sedan på tisdagen var vi igång tidigt med jobbstart 8:30 (frukost och packning innan det) och så åkte vi tillbaka vid 15:15. 
Onsdag innebar en heldag med utbildning i Göteborg, jag satt på tåget ner kl 06:50 och så körde vi på hela dagen med olika föreläsningar till 16:30. Mysigt att vara i Göteborg, hann med en latte på Espresso House på morgonen och sen springa in nån affär innan tåget hem. Får snart åka ner igen men då bara ha "fri" tid och kunna ta det lugnt. 
 
Sedan natten mellan onsdag och torsdag vaknade jag vid 2 -"attackfökyld" :( Så nu har jag varit hemma från jobbet både igår och dag med feber, ont i halsen och täppt i näsan. Blä!
Har inte rört mig ur soffan mer än att åka ut till stallet och fixa för Calle. Han hade det iallafall himla mysigt i hagen igår, solen sken och de gick och pillade med lite gräs (så skönt att det fortfarande finns gräs!).
 
 
Bara så himla tråkigt att bli sjuk, jag hade helt andra planer i helgen.. Men men, vad gör man?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0