17 september

2014-09-17 @ 22:15:46 ? Direktlänk ? Allmänt

Åh vad jag varit trött idag. Här i området där jag bor är det ungdomar(? hoppas det är ungdomar iallafall som är så barnsliga) som roat sig med att smälla hemmagjorda "bomber" ett par nätter i rad. Och det smäller utav bara helsike! Har man lyckats somna så vaknar man av smällarna. Polisen jobbar med det men har inte fått stopp än, idag hade de tom gett sig ut på förmiddagen och slängt en sån där smällare på en tjej som skadades av splitter...

Hursomhelst, sjukt störigt.

I stallet var det dags att longera Calle och han tyckte nog att -Äntligen får man göra nåt! Han har varit väldigt otålig i hanteringen de senaste dagarna och det har riktigt krupit i honom. Trodde nästan han skulle vara sådär övertaggad och mest rejsa runt idag men det gjorde han inte. Han var lite för kort och hög i början men längde sen ut nacken och stretchade bra. Nu blir det sånt arbete fram till onsdag nästa vecka och sen är det dags att testa att rida och se hur han känns. Hoppas det onda gått över, han ömmar inte nu iallafall.

Nu är det sovdags för mig, åker på konferens med övernattning med jobbet imorgon och vi ska göra massor med jobb så gäller att vara utvilad. Nattinatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0