Mitt i veckan

2014-09-16 @ 20:01:44 ? Direktlänk ? Allmänt
Ja nu är det (snart) mitt i veckan, igen. Jag jobbade kväll i söndags och nu jobbat som vanligt igår och idag. Jag har grejat lite på mitt rum på jobbet och sysselsatte vaktmästeriet lite igår, snodde ett skåp från konferensrummet och placerade det hos mig istället, satte upp min stooora anslagstavla, rotade fram lite trevliga tavlor osv. idag ordnade jag lite nya växter, de som var där såg för sorgliga ut efter en sommar i fönstret utan vatten...
 
På torsdag åker vi iväg med jobbet och är borta över natten, ska bli kul, stället vi ska till verkar jättetrevligt. Och sen de två kommande måndagarna ska jag göra lite roliga saker, jag har engagerat mig lite med idrottslärarna på skolan, så jag ska åka med två omgångar elever på Skol-DM i dressyr! Ska bli riktigt kul faktiskt!
 
I stallet händer inte så mycket, imorgon ska Calle longeras iallafall. Det kommer han gilla, han är pigg nu... Idag var det nog massa knott ute eller nåt för han hade inte ro att äta sin middag utan vandrade mest omkring, varvat med galopprace. Himla häst! Det var 20 grader, vindstilla och sol ute -tror ni han kan ställa sig i lugn och ro och äta som de andra? Nejdå, han fick bara i sig småtussar.. Sen när jag var klar med allt i stallet gav jag upp och tog in honom, och tog med hö't in -och då ställlde han sig och åt. Knas!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0