Tungt

2015-02-27 @ 11:40:42 ? Permalink ? Allmänt
Igår var det återbesök för på Husaby för Calle, och vi åkte hem med tom transport -så nej, det gick inte bra.
 
När vi precis kommit in undrade de om jag provat sitta på honom än, men jag sa att nej -det har inte varit aktuellt överhuvudtaget, han har ömmat i korset hela tiden och jag såg när jag longerade en dag att han inte alls var fräsch. 
Vi fick komma in i ett rum och så ställde sig veterinären för att känna över honom, och hela korset gjorde riktigt riktigt ont, och det allra värsta var ljudet -hela korset krasade :( Och veterinären sa att nej, detta är inte så mycket att göra något åt, han har haft detta sedan början av september -14 och med såna här skador får man räkna med ett halvår -MEN, då ska man se en förbättring också, och det gör vi inte här. Fick röra på honom i ridhuset också och efter det så togs beslutet att vi bryter här, det är dags för Calle att avsluta. 
 
Vi har ju vetat/förstått att det skulle bli såhär (har ju sett att han inte blir bättre), men det är en sak att veta - en helt annan att genomföra.
 
Så, väldigt tungt just nu
 
Tack för allt min stora kille <3
 
 

Måndag

2015-02-16 @ 18:20:01 ? Permalink ? Allmänt
Så, då var det måndag efter lov och eleverna var tillbaka i skolan igen. Bara att ta tag i vardagsvardagen igen ;) 
I helgen blev det sushi och bio på Alla Hjärtans Dag, vi såg Kingsman och den var riktigt underhållande. Kul!
Söndagen spenderades först hos syrran där jag inspekterade det nytapetserade barnrummet, och sedan åkte jag ut till föräldrarna för lite lugn och ro på landet. 

Nu är jag precis hemkommen från stallet och ska hoppa i duschen innan jag ska äta lite, titta på lite serier och satsa på en tidig kväll. Men först; en bild på gårdagens shopping! Ett teddyfodrat pannband och en fleecetröja -båda från Spooks.
Hemmajobb

2015-02-13 @ 12:08:00 ? Permalink ? Allmänt
 
Jobbar hemifrån idag. Inte dumt, inte dumt alls ❤️Välkommen februari

2015-02-01 @ 22:35:27 ? Permalink ? Allmänt
Yes, då var januari slut och februari här. Denna månaden bjuder först på återbesök med Calle den 26e och sedan GHS 28e! Ser fram emot att åka och titta på riktigt bra dressyr och såklart mässan :)

Nu är det sovdags här med uppladdning för ny arbetsvecka. På tisdag ska jag på en kvällsföreläsning och lyssna på en jätteduktig psykolog, ska bli superintressant! 

Annars en vanlig jobbvecka, har APT på torsdag och sedan proffessionsträff på fredag, alltid kul att träffa resten av gänget :)

Nattinatt!  

RSS 2.0